29.8.2024. 16:02
0
Određene sudije za mečeve petog kola prvenstva BiH
FOTO: nfsbih
Određene su sudije za utakmice petog kola Wwin lige Bosne i Hercegovine, koje će se igrati od petka do utorka naredne sedmice.

Prvi meč je na rasporedu u petak navečer, a riječ je o duelu Sarajeva i Radnika iz Bijeljine na Koševu. Utakmica će se igrati od 21 sat, a sudit će Elvedin Topuzović. 

U subotu se igra također jedna utakmica. Od 21 sat se sastaju Velež i Igman, te će pravdu na tom susretu dijeliti Dragan Petrović. 

Željezničar i dobojska Sloga otvaraju nedjeljni program od 18:45 sati, te će tu suditi Josip Martinović, dok će od 21 sat igrati Široki Brijeg i Sloboda. Glavni arbitar za tu utakmicu je Danijel Perić. 

Borac i GOŠK se sastaju u Banjoj Luci u ponedjeljak od 21 sat, a taj susret je dodijeljen Admiru Musiću, dok kolo zatvaraju Zrinjski i Posušje u utorak i Darko Gedžić će suditi taj meč. 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.