4.9.2024. 14:53
0
Poznato kada će se odigrati prvi ovosezonski sarajevski derbi: Navijači oba tima će biti razočarani zbog termina odigravanja
Oba sarajevska tima krenula su u sezonu veoma dobro, te se njihov međusobni duel sa nestrpljenjem očekuje u glavnom gradu BiH.

Sarajevo je aktuelni lider u Premijer ligi BiH, dok je i Željezničar blizu vrha uoči prve reprezentativne pauze, pa je jasno da su sarajevski timovi dosta dobro krenuli u novu sezonu Premijer lige BiH.

Timovi imaju dosta novih igrača i nisu još uvijek blizu svog maksimuma, pa navijači sa optimizmom dočekuju nastavak sezone.

Mjesec septembar donosi i prvi ovosezonski sarajevski derbi, koji je na rasporedu 25. septembra. 25. septembar je srijeda, a pošto je osmo kolo vanredno, igra se na radni dan i to možda i nije najidealnije za odigravanje derbija.

Klubovi su od nosioca TV prava Arene Sport dobili planirani raspored za mjesec septembar, a prema ovom rasporedu sarajevski derbi, koji se igra na Koševu, trebao bi početi u 20 sati i 30 minuta.

Za očekivati je da, iako su u teoriji moguće promjene termina, derbi ostane u prvobitno planiranom terminu, prenose Vijesti.ba.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.