4.9.2024. 16:31
0
Velež se pohvalio: Pogledajte kako izgleda nova tribina na stadionu Rođeni
Fudbalski klub Velež nije najbolje ušao u novu sezonu. Nakon rane eliminacije iz Evrope zaredali su sa lošijim rezultatima u domaćem prvenstvu, zbog čega je uslijedila smjena trenera Damira Čanadija, a ostavku je podnio i predsjednik Senad Kevelj.

Za razliku od rezultata na terenu, Rođeni se mogu pohvaliti infrastrukturnim projektom, odnosno gradnjom nove tribine, koja bi uskoro trebala biti gotovo.

- Konstrukcioni betonski radovi na južnoj tribini stadiona Rođeni polako ali sigurno ulaze u svoju završnu fazu.

Nakon što su betonski radovi na dijelovima tribine bliže istočnoj, odnosno zapadnoj tribini stadiona Rođeni skoro u potpunosti kompletirani, trenutno se izvode radovi na realizaciji centralnog dijela na kojem će biti smještena buduća svečana loža našeg stadiona.

Iako nestrpljivo čekamo završetak ove faze, kako bi mogli krenuti početkom realizacije naredne, odnosno pripremnim radovima za početak izgradnje krovne konstrukcije, nova južna tribina našeg stadiona veća sada vizuelno poprima svoje finalne konture i ponosni smo što će u konačnici naš stadion biti jedno od najljepših fudbalskih zdanja u našoj domovini, a naši Rođeni imati dom kakav i zaslužuju - saopćili su iz FK Velež, uz naslov "mjesto koje zovemo dom".



Klub iz Mostara objavio je fotografije na kojima se možete uvjeriti kako trenutno izgleda južna tribina stadiona Rođeni.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.