7.9.2024. 16:10
0
Sarajevo u kontrolnoj utakmici savladalo Radnički, nastupila i dvojica igrača iz Akademije
FOTO: FK SARAJEVO
Fudbaleri Sarajeva odigrali su danas u Trening centru Butmir kontrolnu utakmicu protiv Radničkog iz Lukavca, a na kraju je bilo 4:0 za Bordo tim.

Sarajevo je došlo u vodstvo golom Renana Oliveire u 13. minuti, da bi isti igrač povećao na 2:0 tri minute kasnije, što je bio rezultat prvog dijela.

U nastavku je za 3:0 pogodio Bakir Koso (62), a konačan rezultat je postavio Nemanja Anđušić u 90. minuti.

Treba reći da su utakmicu obilježili nastupi dva igrača iz Akademije FK Sarajevo. Bakir Koso koji je rođen 2007. godine i Anes Mehmedović koji je 2008. godište, upisali su minute u Bordo dresu. 

Sarajevo: Rogić (46. Mušija), Unušić (60. Beganović), Kuprešak, Đuričković, Jović (46. Soldo), Duraković, Jatta, Mustafić (60. Koso), Oliveira (60.Guliashvili), Turkeš (46. A. Mehmedović), Anđušić.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.