18.9.2024. 11:25
0
Horde zla najavljuju masovan odlazak u Banjaluku: "To nam je obaveza"
U subotu na Gradskom stadionu u Banjaluci igra se derbi utakmica 7. kola WWin lige Bosne i Hercegovine između starih rivala Borca i Sarajeva.

I Banjalučani i Sarajlije imaju velika očekivanja od sezone 2024/2025., te u nedjelju možemo očekivati odličan fudbal.

Pored zelenog terena, očekuje nas i fantastična atmosfera na tribinama. Derbi utakmice su mamac za veliki broj domaće publike, ali i gostujući navijači najavljuju masovan dolazak.

Horde zla poručuju da im je obaveza doći u grad na Vrbasu u što većem broju.

“U subotu nam je na programu gostovanje u Banjaluci gdje će od 16 sati naše Sarajevo odmjeriti snage sa Borcem. Naša obaveza je da se u što većem broju pojavimo i da bodrimo klub do pobjede.

S obzirom na naredne protivnike u nadolazećem periodu, potrebno je da stanemo iza grba kluba, grupe i grada i podržimo momke u bordo dresu onako kako mi to znamo!

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.