29.9.2024. 14:55
0
Premijer liga BiH - Igman vezao i četvrtu pobjedu: U Konjicu pao GOŠK
Fudbaleri Igmana nastavili su pobjednosnu seriju.

Izabranici trenbera Husrefa Musemića u 9. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine savladali su GOŠK sa 3:2, što im je bio četvrti trijumf u nizu (Radnik 1:0, Sloboda 1:0, Sloga 2:0).

Domaći su poveli u 10. minuti. Mešić je odigrao povratnu loptu na koju je natrčao Herić i sjajno pogodio za veliko slavlje domaćih.

Gosti su izjednačili sedam minuta kasnije. Gogić je iskoristio smušenu reakciju Igmanove odbrane, ubacio je za Novakovića kojem nije bilo teško da proslijedi loptu u praznu mrežu.

Opet je bilo potrebno sedam minuta da se semafor ponovo "pokrene", a strijelac za Igman ponovo je bio Herić - 2:1. U 29. minuti gosti su imali priliku preko Gogića, ali Ćeman odbranio njegov pokušaj u situaciji jedan na jedan.

U 42. minuti gosti stižu do izjednačenja. Ljukovac je dodao do Šrolera koji šutira u prvi ugao i postiže prvjenac u dresu tima iz Gabele.

Igman je nakon 20 minuta igre u drugom poluvremenu stigao do trećeg gola. Šehić je lijepo pronašao Hebibovića koji je loptu produžio za Talla, a on pogađa za 3:2.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.