25.10.2024. 21:39
0
Ćorić: Nismo bili nervozni, vjerovali smo u pobjedu do kraja
FOTO: Adem Ćatić/fkž.ba
Željezničar je u sudijskoj nadoknadi srušio Radnik.

Bilo je 2:0, a junak je sa dva pogotka bio Aleksandar Boljević. Svoje viđenje meča dali su treneri Denis Ćorić i Velibor Đurić.

Prvo je govorio vidno razočarani Đurić.

- Hrabra igra, onako kako smo se dogovorili, stajali smo čvrsto, odgovorno, te imali i najbolju šansu u prvom dijelu. Imao je onda i Željo stativu, ali dobro smo igrali. Imali smo dvije tri situacije, a onda iz greške primili pogodak.

Gorak ukus je i drugi pogodak, iz greške je, ali ponosan sam na svoje momke. Nedostajala su nam tri igrača, a Želji čestitam na dobroj igri i pobjedi - rekao je Đurić.

Kamen sa srca pao je treneru Željezničara Denisu Ćoriću.

- Čestitke momcima na karakteru i zalaganju, vjerovali smo u sebe. Najlakše biti general poslije bitke... Radnik je stao u defanzivni blok, a imamo problem kada nam se ekipe zatvore. Krenuli smo zabiti gol u nastavku, a nismo bili nervozni do kraja. Vjerovali smo u sebe, došla je ta nagrada u 90. minuti. Zanimljiva utakmica, pobjeda nam mnogo znači.

Idemo dalje, sada će put Trebinja - rekao je Ćorić.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.