28.9.2021. 10:30
0
Dešava se i dan danas: Kupio mobilni preko interneta, u paketu mu stigla cigla
Muškarac iz Osijeka je preko društvenih mreža kupio mobilni telefon od 1.500 kuna, ali kad je paket stigao poštom, u njemu se nalazila samo cigla, piše Glas Slavonije.

Smatram se prilično internetski pismenim. Na pametnom telefonu i laptopu po nekoliko sam sati dnevno i poslednjih sam godina najmanje 50 puta kupovao, ali i prodavao stvari dogovorom preko društvenih mreža. Bilo je tu raznih mobilnih, delova za kola, tehničke robe od nekoliko hiljada kuna. Sve je funkcionisalo dobro do marta, kada sam nekoliko puta sam sebi naglas rekao – koji si ti kreten i budaletina. Veselo sam otvorio paket koji mi je stigao, no umjesto telefona koji sam platio 1.500 kuna ugledao sam ciglu“, rekao je za Glas Slavonije 52-godišnjak iz osječke Retfale.

Svu svoju pažnju potom je usmjerio prema komunikaciji s „prodavacem“, no profil na društvenoj mreži preko kojeg su komunicirali bio je zatvoren.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.