27.11.2016. 17:36
0
Jednostavno napraviti: Napitak koji ‘prži’ masne naslage
Nakon četiri dana redovne konzumacije možete izgubiti tri kilograma.
Sastojci:
đumbir
listići mente
jedan krastavac
jedan limun
8,5 čaša vode (koristite filtriranu ili flaširanu vodu – čaša je od 250 ml).

Priprema:


Operite limun, rasijecite ga na polovine i izvadite sjemenke. Svaku polovinu malo zasijecite i ubacite u posudu s vodom.

Ne gulite limun, a nemojte ni cijediti sok u vodu. Krastavac ogulite i isjecite na kolutiće i dodajte u vodu.
Uzmite 8 do 12 listova svježe mente, operite ih i dodajte ih.

Ogulite đumbir srednje veličine i narendajte u smjesu s vodom. Sve to izmešajte, poklopite i stavite u frižider preko noći.

Sljedeći dan pijte rashlađenu Sasi vodu kad god ste žedni. Bar četiri dana pripremajte svaki dan svježu Sasi vodu s navedenim sastojcima da biste vidjeli rezultate.

Vodu možete i procijediti svaki put kada je sipate u čašu.

Ona sadrži nula kalorija i poznato je da sama voda uveliko pomaže mršavljenju, a ovi ostali sastojci ubrzavaju proces sagorijevanja masnih naslaga i smanjuju stomačić.

(Prva tv/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.