30.12.2016. 11:54
3
Zvijezde billboard kampanje Jägermeistera – Četiri Sarajke
Pobjednicka fotografija
Pobjednice s poklonima
Pobjednice na billboardu
Pobjednice s poklonima
Prosinac je tradicionalno mjesec kada želimo razveseliti nama drage ljude, ali i nagraditi i sebe jer smo bili dobri tokom godine, jer smo ispunili zacrtane ciljeve i uz brojne obaveze stigli se i dobro zabavljati.
Svemu tome nazdravljamo 31. Prosinca i slavimo još jedan važan početak. U toj noći nije najvažnije pitanje „Gdje si za Novu?“, nego „S kim nazdravljaš Novoj?“. Jägermeister zna da dobrog provoda nema bez prave ekipe, stoga je najkreativniju odlučio nagraditi.

U okviru kampanje „Are you in“ koja traje tokom 12.-og mjeseca, svi fanovi branda imali su priliku postati zvijezde kampanje, te svojoj ekipi osigurati fantastični novogodišnji party paket. Sve što su trebali uraditi jeste poslati fotografiju ekipe uz kreativni opis i/ili hashtag, na Jägermeister facebook stranicu. 

Tim zadužen za Facebook stranicu Jägermeistera fotografije je uklopio u vizual „Are you in“ kampanje (sve fotografije na linku), te je ekipu, čija fotografija je imala najviše reakcija, nagradio novogodišnjim Jäger party paketom.

Paket sadrži tap mašinu, poseban Jägermeisterov uređaj za rashlađivanje na temperaturu od -18⁰C, kako bi Jägermeister bio adekvatno ohlađen, dovoljno omiljenog pića za najkreativnije zdravice i najljepše trenutke koji će ispisati nove uspomene, te ostale rekvizite kako bi party bio nezaboravan. Međutim, to nije sve. Odlučili smo pobjedničku ekipu dodatno iznenaditi. Njihovu fotografiju stavili smo na LED display u centru Sarajeva kako bi se zaista osjećali kao prave zvijezde, barem na jedan dan.“ - poručili su iz zastupništva Jägermeister-a u BiH.

Kroz 15 dana napete nagradne igre, dvije ekipe su se gotovo od prvog dana borile za prvo mjesto. Ipak, pobjedu u photo finishu odnijele su cure iz Sarajeva. 

Mnogo smo sretne i zahvalne svim prijateljima koji su nas podržali. Sve vrijeme je bilo neizvjesno, pogotovo posljednjih par dana. Nagradu ćemo bratski popiti s dobrovoljcima na najjačem partiju.“ - izjavila je Jasna Selak, članica pobjedničke ekipe.

Proslava Nove godine nezamisliva je bez zdravice s ekipom kojom će se ispratiti stara i zaželjeti sve najbolje u nadolazećoj godini, a obzirom na najave niskih temperatura nećemo imati problema s hlađenjem Jägermeistera na idealnu temperaturu za konzumiranje, kako bi se novogodišnja noć pretvorila u party o kojem će se još dugo pričati. 

Jägermeister vas poziva na odgovorno konzumiranje alkohola. Are you in?
 
3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.