29.4.2017. 13:32
3
'Vispak' i 'Klas' u 'Bingu' počastili posjetitelje: Vjeko kuhao za Sarajlije
Danas je u 'Bingu' u Sarajevu organizovan zanimljiv događaj sa poznatim TV kuharom Vjekoslavom Kramerom - Vjekom. Svi posjetioci ovog centra imali su priliku degustirati Vjekine palačinke, družiti se, ali i osvojiti brojne nagrade.

"Danas u Bingu završavamo ovu manifestaciju, pečemo palačinke. Bili smo u Bihaću, Tuzli, Goraždu, Mostaru i danas u Sarajevu. Ispekli smo oko 3000 - 4000 palačinki i lijepo se zabavljamo", rekao nam je Vjekoslav Kramer - Vjeko, kuhar

"Mi smo danas tu peti dan za redom, obilazimo peti grad sa našim Vjekom koji za naše potrošače kuha ukusne delicije od Klas brašna i Stampi krema. Za ovaj projekat smo veliku podršku dobili od kupca Bingo i Dalimana. Naši kupci su bili izuzetno zadovoljni kaok se Vjeko družio sa njima i ovo je samo jedan u nizu događaja koje ćemo održavati", rekla je Irma Omerović, brand menager Klas d.d. Sarajevo.

"Kompanije Visapak i Klas i dalje nastavljaju implementirati dobre priojekte, tako smo ovaj put odabrali Vjeku Kramera, poznato TV lice i poznatog kuhara i u suradnju sa Bingom obilazili smo gradove širom BiH. Sviposjetitelji su imali priliku osvojiti mnogobrojne poklon pakete i učestvovati u nagradnim igrama", rekla nam je Lejla Šuman, brand menager Vispak kompanije.

Ovo je posljednja od ukupno pet promocija koje su se odvijale u 'Bingu', a posjetitelje ovog centra Klas i Vispak nagradili su brojnim poklonima, koje su posjetitelji osvajali na kolu sreće. 

Novinarka: Merima Druškić
Snimatelj i montažer: Ramiz Uzunović

3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.