26.6.2018. 8:11
1
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u srijedu dolazi u posjetu Zoo vrtu Bingo
U srijedu, 27. juna u 19 sati, gradonačelnik Grada Zagreba, gdin Milan Bandić posjetit će Zoo vrt Bingo povodom predstavljanja nove lavlje nastambe i lava Tuma.

Afrički Lav „Tuma“ u Bingo Zoo vrt stigao  je 13. aprila, gdje je proslavio svoj drugi rođendan. Nastamba za lava je projektovana u suradnji sa zoo vrtom Grada Zagreba i rađena je po svim njihovim uputama za što sigurniji i ugodniji boravak lava. 

Do sada je u Bingo zoo vrt iz zagrebačkog zoo vrta stiglo 17 životinja, što govori o odličnoj saradnji i povjerenju koje je Zoo vrt Grada Zagreba ukazao Bingu.

 
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.