9.8.2018. 13:45
0
Tuborg uvodi dvije noćne linije gradskog prevoza i ove godine
Od 9. do 20. augusta vožnja od Vijećnice do Dobrinje u dva i tri sata iza ponoći

Glavni bh. grad u predstojećem periodu zasigurno će biti centar sjajnih dešavanja i dobre zabave, za što su ljubitelji noćnog provoda odavno spremni.  Kako bi zabava u kasne noćne sate bila bez brige o povratku kući, kompanija Carlsberg BH sa brendom Tuborg i ove godine uvodi vanrednu gradsku noćnu vožnju. Kružna linija bit će aktivna od Vijećnice do Dobrinje, a planirane su dvije noćne vožnje. Od četvrtka, 9.8., do ponedjeljka, 20.8., Tuborg bus vozit će u dva i tri sata iza ponoći. 

Vanredne gradske vožnje se realizuju u okviru društveno-odgovorne kampanje #You drink, we drive, čiji je cilj upozoriti na zabranu i rizik upravljanja motornim vozilima nakon konzumacije alkohola. Umjesto karte, putnicima na pokaz tražit će se Tuborg čep. 

 „Sarajevo ljeti nudi mnogo zanimljivih i atraktivnih prilika za odličan noćni provod. Noćne gradske linije u Tuborg autobusu prošle godine su se pokazale potrebne i veoma popularne, te smo i ove godine odlučili da našim građanima i turistima olakšamo i omogućimo pouzdan prevoz u kasne noćne sate, kada gradski saobraćaj inače ne radi. Kampanju realizujemo pod motom „You drink, we drive” jer želimo podsjetiti da sigurna vožnja ne smije uključivati alkohol”, izjavio je Amir Tobudić, direktor Carlsberg BH d.o.o.

Iz Carlsberga također poručuju da u Tuborg busu putnike očekuju i zanimljive aktivacije tokom vožnje. Svi putnici će moći pristupiti muzičkoj wi-fi platformi u busu. Ovu kampanju podržala je i kompanija Info Media Group, zaslužna za brendiranje autobusa.


0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.