29.7.2022. 18:13
0
Prvi KFC restoran u BiH se otvara početkom augusta, postavljena reklama na SCC-u
FOTO: N1
U glavnom gradu Bosne i Hercegovine početkom augusta se otvara prvi KFC restoran. On će biti otvoren u Sarajevo City Centru, a na kojem je već postavljena reklama ovog dobro poznatog američkog lanca brze hrane.

Ukoliko prolazite glavnom cestom nemoguće je ne primijetiti veliki bilboard na vrhu SCC-a i na logu nasmijanog Colonel Sandersa, poznatijeg kao pukovnik Sanders koji je bio utemeljitelj ovog poznatog brenda.

Iako još nije poznat tačan datum otvaranja, medijima je potvrđeno da će to sigurno biti august.

Kada je riječ o radnicima, otvoren je oglas za radnike restorana i menadžerske pozicije, za prva dva restorana ove godine, TASTRA (kompanija koje je vlasnik licence za KFC) planira da zaposliti oko 80 radnika.

KFC je specijaliziran za prženu piletinu koja se čuva pod strogim uslovima. Riječ o jednom od najvećih svjetskih lanaca restorana koji uslužuje preko 10 miliona gostiju dnevno u više od 22 hiljade restorana širom svijeta. Danas KFC postoji u preko 150 zemalja.

(A. Balićevac)

BiHKFC
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.