7.10.2015. 18:19
0
Prvi strijelac HNL-a: U reprezentaciji se Željini igrači paze između sebe
Za Source.ba je govorio reprezentativac Bosne i Hercegovine i aktuelni član zagrebačkog Dinama, Armin Hodžić, koji je ne tako davno bio fudbaler sarajevskog Željezničara.
Za Source.ba je govorio reprezentativac Bosne i Hercegovine i aktuelni član zagrebačkog Dinama, Armin Hodžić, koji je ne tako davno bio fudbaler sarajevskog Željezničara.

Armin je govorio o trenutnoj atmosferi u reprezentaciji, te šansama našeg nacionalnog tima u utakmicama protiv Velsa i Kipra. Također je govorio o tome da li će selektor Mehmed Baždarević računati na njega u vrhu napada za predstojeće utakmice.

Bilo je govora o Hodžićevim igrama u dresu Dinama, pošto je gotovo svima poznata informacija da je Armin prvi strijelac HNL-a. Bilo je govora i o utakmicama u Ligi prvaka, te životu u Zagrebu.

Na kraju smo se osvrnuli i na vječiti derbi sa Grbavice od prije nekoliko dana, kada je Željezničar, za kojeg je Hodžić nekada nastupao, slavio protiv Sarajeva sa 1:0.

Armin Hodžić je rođen 17. novembra 1994. godine u Sarajevu. Karijeru je počeo u dresu Željezničara, a nakon toga je jedno određeno vrijeme proveo u omladinskom pogonu Liverpoola, gdje je za saigrača imao sadašnjeg člana Manchester Cityja, Raheema Sterlinga. Dobre igre u timu sa Grbavice su ga preporučile upravi zagrebačkog Dinama za kojeg trenutno nastupa. Nastupao je za sve uzraste reprezentacije BiH, a nedavno je dobio poziv i selektora A reprezentacije, Mehmeda Baždarevića.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ermin Ljumić
Montaža: Ermin Ljumić

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.