31.10.2015. 17:10
1
"Moje emocije su uvijek prisutne oko FK Sarajevo, ne zanimaju me neki ljudi oko Sarajeva"
Za Source.ba portal danas je govorio Šef stručnog štaba tuzlanske Slobode, Husref Musemić, čiji se tim trenutno nalazi na vodećoj poziciji BHT Premijer lige.

Sloboda je u vodstvu nakon prvih 13 kola, a koliko je evidentan napredak Tuzlaka govori podatak da je Sloboda osvojila čak 16 bodova više u odnosu na isti period iz prošle sezone.

Sloboda će sutra igrati derbi 14. kola na stadionu Asim Ferhatović Hase protiv Sarajeva, protiv ekipe sa kojom je Musemić svojevremeno osvojio titulu prvaka BiH 2007. godine.

U intervjuu sa Husrefom Musemićem je bilo govora o trenutnim rezultatima Slobode, sezoni u BHT Premijer ligi, utakmici sa FK Sarajevo, te odnosu sa nekadašnjim kolegama u bordo timu.

Husref Musemić je rođen 4. jula 1961. godine u Janji. Tokom igračke karijere je nastupao za Radnik Bijeljinu, Sarajevo, Crvenu zvezdu, Hearts, Twente, Venlo i Pfullendorf. Kao trener je sa klupe vodio Đerzelez Zenicu, Sarajevo, Čelik i Olimpic. Igračka je i trenerska legenda tima sa Koševa.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Alen Alilović
Montaža: Haris Ahbabović

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.