24.7.2016. 0:25
0
Navijači Sarajeva čupali stolice sa stadiona Grbavica, pojedini mediji tvrde da će štetu platiti FK Sarajevo
Mnogo je stvari, a koje nemaju baš veze sa fudbalom i svim ljudima koji vole ovaj sport, obilježilo 108. po redu vječiti derbi između Željezničara i Sarajeva.

Utakmica je završena rezultatom 1:1. Strijelac vodećeg gola za domaće je bio Lendrić, dok je gol za goste djelo Ahmetovića.

Odmah nakon gola Mersudina Ahmetovića u 59. minuti uslijedila je bakljada navijača Sarajeva i prekid utakmice. Sa tribine gdje su se nalazili gostujući navijači su potrgane brojne stolice, te bačene na travnjak stadiona Grbavice.

Pojedini mediji u BiH su prenijeli informaciju da je ranije dogovoreno da će gosti (dakle FK Sarajevo) platiti štetu ukoliko njihovi navijači na Grbavici budu čupali stolice. Trener Sarajeva, Almir Hurtić, je na press konferenciji nakom derbija naglasio da je prekid više odgovarao domaćem timu, jer je njegov tim u momentima kada je izjednačio izgledao mnogo bolje na terenu.

Uskoro na našem portalu pogledajte preostale detalje sa meča Željezničar - Sarajevo.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Anes Asotić
Montaža: Emir Preljević

 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.