4.11.2016. 12:49
1
Zajko Zeba za Source.ba: I meni je bilo teško kada sam Želji na Grbavici dao gol, posebno jer je tada i navijač poginuo
Jedan od najboljih fudbalera u historiji Premijer lige BiH, Zajko Zeba, jučer je potpisao novi ugovor sa FK Željezničar.

Zajko se tako nakon boravka u tuzlanskoj Slobodi ponovo vraća na Grbavicu gdje je do sada igrao u nekoliko navrata. 

Podsjećanja radi, Zeba je karijeru počeo u Želji, a nakon toga je kratko igrao za Olimpic i Brotnjo, te se potom vraća na Grbavicu. Poslije toga odlazi u Zrinjski, a naredne stanice su mu bile slovenački Maribor, te ruski klubovi Kamaz i Alanija. 

Ubrzo nakon toga slijedi novi povratak na Grbavicu, a Zajko je onda potpisao za Split, a nakon HNL-a odlazi u Sloveniju gdje je kratko igrao za ljubljansku Olimpiju. Zeba je ponovo mijenjao sredinu, pa je potpisao za Shkendiju, a nakon toga se vraća u Premijer ligu gdje igra za tuzlansku Slobodu. Zeba je potpisao ugovor na 18 mjeseci sa ekipom sa Grbavice.

Danas je za Source.ba portal svoj novi potpis za Željezničar kratko prokomentarisao Zajko Zeba. Ovaj sjajni veznjak je prokomentarisao i odnos sa Manijacima, te glasine da su mu se Manijaci zamjerili nakon gola Želji u dresu Slobode od prije dvije sezone. U nastavku poslušajte šta je Zeba danas poručio za Source.ba portal.

Razgovarao: Haris Ahbabović
Montaža: Ramiz Uzunović

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.