9.11.2016. 16:58
3
"Da nismo platili karte dobili bismo zabranu igranja od nekoliko godina. Bio sam 20 godina u Koldingu, tamo još uvijek imam kuću"
Danas je za Source.ba portal govorio selektor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Bilal Šuman.

U prvom dijelu intervju sa Šumanom bilo je govora o utakmicama protiv Španije u Valladolidu i Austrije u Sarajevu. Podsjećanja radi, obje utakmice je naš nacionalni tim izgubio, pa su nam sada šanse da se plasiramo na EP u Hrvatskoj umanjene.

Na ruku našem timu donekle ide neočekivana pobjeda Finske u Austriji, pa ukoliko uopće mislimo razmišljati o plasmanu na EP moramo u naredne dvije utakmice pobijediti Fince.

Sa selektorom smo razgovarali o slaboj posjeti u Skenderiji tokom utakmice BiH - Austrija, a također smo razgovarali o njegovom životu na relaciji Sarajevo - Kolding.

Bilal Šuman Šuman je za bh. reprezentaciju odigrao 32 utakmice, a postigao je 124 gola. U karijeri je nastupao za Pelister iz Bitolja, Barakaldo Bilbao, te danske klubove Aarhus i Kolding. 

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Ramiz Uzunović

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.