8.12.2016. 16:45
3
"Ne znam kćerku Fadila Novalića, ali možda se radi o nekome ko zbog babinih grijeha danas ispašta"
Općina Kakanj odlučila je da sav novac koji je namijenjen za doček Nove godine preusmjeri na liječenje bolesnog dječaka Evelina Alajbegovića, koji boluje od raka na mozgu.

Danas smo razgovarali sa načelnikom Općine Kakanj, Nerminom Mandrom. U prvom dijelu razgovora sa načelnikom Kaknja bilo je govora o odluci da se novac za doček Nove godine preusmjeri na liječenje spomenutog dječaka.

Bilo je govora o stvarima koje su učinjene za ovu općinu u 2016. godini. S obzirom da je Mandra član Predsjedništva SDA, dotakli smo se "uhljebljenja" kćerke Fadila Novalića, kao i nekih izjava njegovog stranačkog predsjednika, Bakira Izetbegovića.

Bilo je govora o fudbaleru Liverpoola, Dejanu Lovrenu, koji često boravi u Kaknju, kao i o tome na koji način je ovaj grad procvjetao u posljednje vrijeme.

Nermin Mandra je rođen 17. decembra 1969. godine. Mašinsku tehničku školu završio je u Kaknju, a Mašinski fakultet u Sarajevu.

Na lokalnim izborima koji su održani 7. oktobra 2012. godine, kao kandidat SDA, izabran je za načelnika Općine Kakanj. Pobjedu je potvrdio i na nedavno održanim izborima u našoj zemlji.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Emir Preljević

 
3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.