23.6.2017. 13:33
0
"Tek sad mi se počinje vraćati ono što sam uložio. To je jedno ludilo, moja supruga mora napustiti stan jer stalno pričam"
Za Source.ba portal je govorio Sarajlija Redžad Dikonja, mladi fudbalski posrednik/agent pri transferima fudbalera.

U prvom dijelu intervju sa Redžadom smo razgovarali o njegovom poslu, te otkud ideja da se bavi ovakvom vrstom posla.

Bilo je govora o tome kako je uspio da dođe do svih tih poznanstava u svijetu fudbala, a također smo razgovarali o tome da li fudbalski menadžeri, agenti ili posrednici "isisavaju" novac od fudbalera.

Razgovarali smo o tome da li je Redžad, poput Mina Raiole, rigorozan sa svojim fudbalerima koje zastupa i predstavlja. Raiola je, svojevremeno, zabranjivao Zlatanu Ibrahimoviću da jede tjesteninu kako bi svoje tijelo doveo u savršenstvo.

Bilo je govora i o fudbaleru Sarajeva, Harisu Duljeviću, koji važi za jednog od najboljih fudbalera u BiH, kada je u pitanju domaće prvenstvo. 

Nešto kasnije pogledajte i drugi dio intervjua sa Redžadom Dikonjom u kojem je pričao o Felixu Magathu, Raulu Meirelesu i nekim drugim fudbalerima.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Emir Preljević

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.