24.9.2017. 12:39
0
Pojedini članovi KSBiH se "bunili" zbog Duletove izjave o ratu u BiH: Ne dirajte mi Vujoševića i ne pravite probleme tamo gdje ih nema!
Za Source.ba portal je govorio Sejo Bukva, potpredsjednik Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine.

Bilo je govora o pretkvalifikacijama koje smo uspješno okončali, ali i teškoj grupi koju smo izvukli. Naime, u kvalifikacijama za SP u Kini, BiH će biti u grupi sa selekcijama Rusije, Francuske i Belgije.

Bilo je govora o Dušku Vujoševiću, ali i odnosu na relaciji KSBiH - Mirza Teletović/Jusuf Nurkić. Također smo od Bukve dobili informaciju da je KSBiH u potrazi za jednim vrlo kvalitetnim naturalizovanim košarkašem, odnosno da je u pitanju njegov proces priključivanja reprezentaciji BiH.

Također smo razgovarali o informaciji koja se pojavila u pojedinim bh. medijima da se pojedini članovi Saveza protive izjavama Duška Vujoševića o ratu u BiH i na ovim prostorima.

Na kraju smo razgovarali o nedavno okončanom Eurobasketu, reprezentaciji Slovenije i Goranu Dragiću.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Ramiz Uzunović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.