4.10.2017. 8:54
1
"Savez zloupotrebljava ime Sergeja Barbareza znajući koliko je on popularan među rajom. Izaberu se kandidati za koje se unaprijed zna da će pobijediti"
Za Source.ba portal govorio je dugogodišnji sportski novinar, Sinan Sinanović.

U prvom dijelu intervjua sa Sinanom smo razgovarali o izboru selektora u fudbalskoj reprezentaciji BiH. Bilo je govora o radu sadašnje garniture ljudi u NSBiH, ali i odluci Saveza oko prodaje i raspodjele karata za kvalifikacione mečeve našeg nacionalnog tima.

Podsjećanja radi, za par dana naša fudbalska reprezentacija igra veoma bitan meč na Grbavici protiv selekcije Belgije. I ovaj put se tražila karta više, a pojedini mediji u BiH su pisali da su karte na crnom tržištu dostigle cijenu od oko 500 KM.

Sinan Sinanović je dugogodišnji sportski novinar koji je pisao za veliki broj medija. Osim za "Avaz" i "Sport", Sinanović je pisao još za "Unu Ekskluziv", "San", "Oslobođenje", te beogradski "Tempo" i "Žurnal". Urednik je portala Sportske.ba. Uskoro pogledajte i drugi dio intervjua sa Sinanom Sinanovićem.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Ramiz Uzunović

 
1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.