17.11.2017. 19:27
0
"Možda će neko sada reći: 'Lako je njemu, on je Sarajlija, Sarajlije su ga izglasale'. Direktor mi je rekao da su ljudi iz Srbije glasali za mene"
Za Source.ba portal danas je govorio mladi bh. pjevač Ibro Bublin, koji je pobijedio na regionalnom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

Tokom intervjua sa Ibrom smo razgovarali o tome koliko se njegov život promijenio nakon te pobjede u Sarajevu, šta je do sada uradio kada je u pitanju njegova muzička karijera, ali smo razgovarali i o njegovim nastupima i budućim projektima.

Bilo je govora o školi, slobodnom vremenu, današnjoj muzici i tome koliko se Ibro i na koji se način u svemu tome snalazi.

U nastavku pogledajte cijeli intervju sa mladim Ibrom Bublinom.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.