24.1.2018. 12:35
0
"Čujem iza mojih leđa kada mi psuju žutu majku, dobijala sam prijetnje smrću. Jedan Srbin je došao u moju avliju sa namjerom da me ubije"
Za Source.ba portal danas je govorila Bakira Hasečić, predsjednica Udruženja "Žena - žrtva rata".

Sa Bakirom smo razgovarali o radu i zatvaranju Haškog tribunala. Bakira Hasečić se osvrnula na sve ono što se tokom prethodnih godina dešavalo u Haškom tribunalu.

Sa njom smo razgovarali o incidentu zbog zastave Srbije ispred prostorija Haškog tribunala u Holandiji, te prijetnjama koje je dobijala nakon tog incidenta.

Bilo je govora o njenom rodnom Višegradu, prijetnjama koje tamo dobija i svim napadima u proteklo vrijeme. U nastavku poslušajte cijeli intervju sa Bakirom Hasečić.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Emir Preljević

 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.