19.2.2018. 17:57
3
Gordan Muzurović ekskluzivno za Source otkrio šta mu je nuđeno nakon meča sa Švicarcima: Repenšek je bio učesnik nekih seks afera, u dva sata iza ponoći sam dobio ponudu oko slučaja "Nuić"
EHF je donio odluku - Bosna i Hercegovina neće igrati u baražu za SP u rukometu protiv selekcije Norveške, nego će to biti selekcija Švicarske.

Da stvar bude komičnija, Švicarce smo uredno i lako pobijedili u obje utakmice, završili smo kao prvi u grupi, ali su na kraju Švicarci za zelenim stolom izborili plasman u baraž. Čeka se drugostepena odluka EHF-a, ali ako se po jutru dan poznaje, i pticama na grani je jasno da Švicarci idu na megdan Norvežanima.

Za Source.ba portal o cijelom skandalu danas je govorio direktor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Gordan Muzurović.

Muzurović je govorio o razlozima takve odluke EHF-a da nas izbace iz baraža, o našim propustima u Tuzli, ali je bilo govora i o delegatu ove utakmice, Darku Repenšeku, Slovencu koji iza sebe ima nekoliko afera oko namještanja utakmica, te jednu seksualnu aferu, kako je i sam pred kamerama Source.ba portala rekao Gordan Muzurović.

Iako nije želio na press konferenciji prije nekoliko dana da otkrije šta mu je nuđeno kasno tokom noći, Muzurović je danas za Source.ba portal ekskluzivno otkrio o čemu se radi.

Podsjećanja radi, rukometna selekcija BiH je zbog slučaja "Nuić" kažnjena od strane EHF-a, pa će Švicarci igrati baraž za SP protiv Norvežana. Još uvijek se čeka ulaganje naše žalbe, te drugostepena/konačna odluka EHF-a.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber
Korišten dodatni video materijal: FACE TV / YouTube

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.