23.2.2018. 16:36
12
"Otkačeni" intervju sa Ajdinom Hasanićem: Ljudi, ruke mi se tresu zato što mi voditelj ovog intervjua prijeti da će objaviti sve naše gafove
Gotovo da nema čovjeka u Bosni i Hercegovini koji nije čuo za ime mladića iz Sanskog Mosta, Ajdina Hasanića.

Sve je počelo preko običnih video klipova, da bi na kraju preraslo u ozbiljne kratkometražne filmove i video poruke koje su brojne ljude natjerale na razmišljanje.

Ajdin Hasanić je tom prilikom govorio za Source.ba portal. S njim smo razgovarali o njegovom životu, snimanju video klipova, životu u Sarajevu, o onome što ga nervira, ali se pronašla koja minuta i za neke mnogo ozbiljnije teme.

U nastavku možete pogledati jedan šaljiv, ali ozbiljan intervju sa Ajdinom Hasanićem, skromnim mladićem iz Sanskog Mosta kojeg na društvenim mrežama prate hiljade ljudi, a koji je postao poznat po snimanju kratkih filmova i klipova sa porukama koje su mnogima promijenile život.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Emir Preljević

12
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.