14.3.2018. 13:30
5
Vlada Novaković za Source: Nije glavni problem u Joseu Mourinhu, on United čini boljim. Ne treba zaboraviti u kakvom stanju je Ferguson ostavio klub
Manchester United se nije uspio plasirati u četvrtfinale Lige prvaka, nakon što su Crveni đavoli ispali od španske Seville u osmini finala.

Podsjećanja radi, nije bilo golova u prvoj utakmica na Ramon Sanchez Pizjuanu, ali su Andalužani sinoć sa 2:1, golovima Wissama Ben Yeddera, pobijedili tim Josea Mourinha.

Navijače Man. Uniteda posebno može da brine činjenica da je United u obje utakmice djelovao veoma slabo na terenu, te da su na kraju ispali od mnogo slabijeg protivnika kojem u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže u Primeri.

Za Source.ba portal danas je govorio komentator Sportkluba, Vladimir Vlada Novaković, koji se osvrnuo na utakmicu sa Old Trafforda, ali i na rezultate engleskih klubova u Ligi šampiona. 

S njim smo razgovarali o šansama klubova sa Otoka u Ligi prvaka, šansama Arsenala u Europa ligi, te Joseu Mourinhu. U nastavku poslušajte cijeli razgovor sa Vladom Novakovićem.

Razgovarao: Haris Ahbabović

5
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.