23.3.2018. 16:35
9
"Ako Konaković upozorava na važnost borbe protiv kriminala, a predsjednik SDA mu kaže da nije važno jedno tele koje je 'prošvercovano' u hotel na Bjelašnici, onda je Konaković apsolutno upravu"
Elmedin Dino Konaković je prije nekoliko dana formirao novu stranku, koja nosi naziv Narod i pravda, a stranka je sinoć i zvanično predstavljena u Sarajevu.

Osnivački skup stranke Narod i pravda premijera KS u tehničkom mandatu, Elmedina Dine Konakovića, održan je sinoć u Domu mladih u Sarajevu.

Podsjećanja radi, Konaković je nedavno izbačen iz Stranke demokratske akcije (SDA), čiji je rad i pojedine članove otvoreno kritikovao prije nego što je izbačen iz iste.

Elmedin Konaković je rekao da Narod i pravda okuplja stranačke autsajdere, a ne lažne vjernike kao one što su prvi na listama SDA.

Cjelokupnu situaciju oko Elmedina Konakovića, formiranja nove stranke i stanja u SDA danas je za Source.ba portal prokomentarisao politički analitičar, Enver Kazaz. 

Novinar: Haris Ahbabović

9
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.