1.4.2018. 19:21
0
Vinko Marinović, čovjek koji je preporodio mladu reprezentaciju, za Source: Ne razmišljam toliko daleko o tome da nekada budem selektor A reprezentacije
Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine igra odlično u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje će se naredne godine održati u Italiji/San Marinu.

Naime, nakon sedam utakmica naš nacionalni tim se nalazi na prvoj poziciji, a do kraja su nam ostale utakmice protiv Švicarske kod kuće, te u gostima kod Portugala i Rumunije. Portugalci su drugi sa dva boda manje, ali Portugal ima i utakmicu manje u odnosu na naš tim.

Prvo mjesto vodi direktno na EP, dok najbolje četiri drugoplasirane selekcije igraju baraž za odlazak na EP.

Za Source.ba portal danas je govorio selektor mlade reprezentacije BiH, Vinko Marinović. U nastavku možete poslušati cijeli razgovor s njim.

Razgovarao: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.