29.4.2018. 15:54
4
"Nisu u pitanju 3.000 KM, nego su to tri prosječne plate u BiH. Pravi se od muhe medvjed, a ja sam odustala od tog zahtjeva za banjsko liječenje"
Prije nekoliko dana u medijima je objavljena vijest da će zastupnica SNSD-a, Milica Marković, iskoristiti privilegiju Parlamenta BiH, te tako sebi omogućiti banjsko liječenje u Srbiji u iznosu od oko 3.000 KM.

Danas smo pozvali Milicu Marković kako bi nam prokomentarisala medijske navode koje se tiču njenog imena, te da li je istina da će od države, koju uglavnom ne priznaje, naplatiti nekoliko hiljada KM za banjsko liječenje.

Također smo je upitali i za optužbe Mladena Bosića koji je rekao kako je postojala optužba da je Milica Marković primala mito od Azerbejdžanaca.

Naime, u pitanju je istraga u Vijeću Evrope o sumnji da je Azerbejdžan podmićivao poslanike Parlamentarne skupštine Vijeća Evrope.

U nastavku poslušajte cijeli razgovor sa poslanicom SNSD-a u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine, Milicom Marković.

Novinar: Haris Ahbabović

4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.