18.5.2018. 16:43
0
"Sa Amarom Osimom se čovjek ne može posvađati, u svlačionici sam mu rekao da me ne može mijenjati u 20. minuti. Molim suprugu Samiru da mi oprosti što me trpila poslije poraza kad dođem kući, pa ne pričamo po dva dana"
Za Source.ba portal je govorio Zajko Zeba, fudbaler Željezničara koji će sutra zvanično okačiti kopačke o klin, a tako odigrati i posljednju utakmicu u dresu Željezničara.

U nešto dužem razgovoru, Zajko Zeba je govorio o svojim počecima, prvim nastupima u dresu Željezničara, a bilo je priče i o navijačima kluba sa Grbavice.

Tokom intervjua, sa Zebom smo razgovarali o ljudima koji su najviše utjecali na njegovu karijeru, odnosu sa trenerima, odnosu sa nekadašnjim trenerom Željezničara Amarom Osim i transferima u druge bh. klubove.

Bilo je govora o njegovoj karijeri u BiH, Sloveniji i Rusiji. Razgovarali smo o najupečatljivijim momentima i golovima koje je postigao kroz karijeru.

Sa Zebom smo razgovarali i o reprezentaciji Bosne i Hercegovine, a prisjetili smo se nekih zanimljivih detalja iz njegove karijere.

Zajko Zeba je rođen prije 35 godina u Sarajevu. Karijeru je počeo u Željezničaru, u kojem je igrao u nekoliko navrata, te u kojem će sutra okončati svoju karijeru. Osim Želje, igrao je za Olimpik, Brotnjo, Zrinjski, Maribor, Kamaz, Alaniju, Split, Olimpiju, Shkendiju i tuzlansku Slobodu. Upisao je pet nastupa za A reprezentaciju BiH.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.