8.6.2018. 13:50
0
Mladi Sarajlija, Kemal Valjevčić: Još uvijek ne mogu da živim od svog hobija, iako mi novac u početku uopće nije bio bitan
Za Source.ba portal je govorio mladi sarajevski pisac i magistar sociologije, Kemal Valjevčić.

Sa Kemalom smo razgovarali o njegovom pisanju i naslovima koje je do sada izdao, a bilo je govora o tome koliko i da li danas pisci mogu da žive od svog posla u Bosni i Hercegovini.

Razgovarali smo o književnosti i tome koliko ljude zanima neko dobro štivo.

Bilo je govora o književnim sajmovima, cijenama knjiga na istim, te o tome koliko ljudi u BiH danas kupuju knjige.

Ovaj magistar sociologije do sada je napisao dvije knjige. Prva je zbirka poezije "Putem inspiracije", dok druga nosi naziv "Iza beskonačnosti", knjiga o odrastanju i životu u Sarajevu. 

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.