9.8.2018. 19:21
2
Ovako je reagovao Milomir Odović kad smo mu rekli da liči na Maurizija Sarrija, novog trenera Chelseaja
Za Source.ba portal danas je govorio novi/stari trener Željezničara i fudbalska legenda kluba sa Grbavice, Milomir Odović.

Sa Odovićem smo razgovarali o njegovim prvim utiscima i utakmicama u novom mandatu na klupi Željezničara, te je bilo razgovora o fudbalerima koje ima u rosteru.

Podsjećanja radi, nakon odlaska Slobodana Krčmarevića sa klupe Želje, Milomir Odović je potpisao dvogodišnji ugovor sa ovom ekipom, sa mogućnošću produženja na još jednu godinu.

Bilo je govora o tome šta će se promijeniti, koliko su fudbaleri zadovoljni njegovim metodama rada, te da li se planiraju neka nova pojačanja do kraja prelaznog roka.

Milomir Odović je govorio o tome šta traži od fudbalera, kakav fudbal želi da oni igraju, a također se osvrnuo i na publiku na Grbavici koja ga je dočekala sa velikom euforijom.

Na kraju intervjua smo se malo našalili sa Odovićem i poručili mu da nevjerovatno liči na novog trenera Chelseaja i nekadašnjeg trenera Napolija, Maurizija Sarrija.

Milomir Odović je rođen 1955. godine u Ilijašu. Veliki dio svoje igračke karijere je proveo upravo na Grbavici, u dresu Željezničara, a igrao je još za VOEST Linz, Spittal i Ilijaš. Kao trener je uglavnom vodio klubove iz domaće lige. Bio je trener Željezničara (u više navrata), Slavije, Veleža, GOŠK-a, gradačačke Zvijezde, kakanjskog Rudara, Čelika i Olimpika.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.