10.1.2019. 16:50
7
"Ona je pucala sama sebi u leđa. Pokazala je da se ne zna ponašati i to će je najviše koštati"
Urednica i producentica BHT-a, Svjetlana Topalić, objavila je na svom Twitter profilu čestitku povodom neustavnog Dana RS-a.

Naime, ona je napisala "Sretan ti rođendan, republiko", a onda je napisala novi tvit u kojem je to ponovila.

Između ta dva identična tvita napisala je sljedeće: "Za sve vas koji imate vremena da rovite po mom profilu i mislite da ste otkrili toplu vodu, poruka: Bolje vam je da nešto konstruktivno radite, a ne da zovete novinare i cičite zbog mojih tvitova".

Podsjećanja radi, ovo je novi negativni istup uposlenika BHT-a nakon što se urednik informativnog programa, Marko Radoja, našao na udaru kritika jer se tokom ljeta prošle godine pojavila informacija da je voditeljima zabranio da nose cvijet Srebrenice povodom obilježavanja godišnjice genocida u Srebrenici.

Za Source.ba portal danas je govorio Zaim Backović, bivši zastupnik BPS-a u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine. On je govorio o proslavi neustavnog Dana RS-a, ali i spornom tvitu kojeg je objavila urednica i novinarka Svjetlana Topalić.

Novinar: Haris Ahbabović

7
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.