4.2.2019. 9:02
14
Senaid Memić o "prozivkama" na njegov račun zbog rušenja mosta: Ljudi koji pojma nemaju mogu pričati šta hoće!
Pješački most na rijeci Željeznici, koji se jučer srušio, a koji povezuje naselja Lužani i Pejton na Ilidži, u potpunosti je devastiran.

Rijeka Željeznica, koja se izlila usljed velikim padavina u BiH, gotovo je u potpunosti srušila novoizgrađeni most.

Podsjećanja radi, vrijednost radova ovog mosta iznosi oko 1,3 miliona KM, a na konkursu za izvođača radova je izabrana firma "Porobić" iz Zavidovića. Ugovorni organ za gradnju mosta je Općina Ilidža.

Za Source.ba portal danas je govorio načelnik Općine Ilidža, Senaid Memić, koji je prokomentarisao rušenje ovog mosta, te situaciju u ostalim dijelovima Općine Ilidža kada su u pitanju poplave.

Novinar: Haris Ahbabović

14
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.