6.3.2019. 13:52
1
"Odem i završim sebi 20 ili 50 hiljada maraka, dobar sam sa premijerom i predsjednikom. Mene sistem ne interesuje, ja sam sebe riješio"
Za Source.ba portal danas je govorio poznati bh. atletičar, skakač u vis i selektor atletske reprezentacije BiH, Elvir Krehmić.

Sa Elvirom smo razgovarali o životu nakon profesionalnog bavljenja atletikom i takmičenja, te stanju u atletici u BiH.

Bilo je govora o nekim prošlim vremenima, njegovom životu dok je bio aktivni skakač u vis, na koji način se hranio, te koliko je njegova porodica trpila zbog toga.

Elvir Krehmić je rođen 1973. godine. Dugo godina je bio profesionali skakač u vis, te je godinama predstavljao BiH u ovom sportu. 

Najbolje rezultate je ostvario Mediteranskim igrama u Tunisu kada je osvojio bronzu, na EP u dvorani 1998. godine kada je bio šesti, te na EP u dvorani dvije godine kasnije kada je bio sedmi. Bio je učesnik OI u Sidneju 2000. godine.

Sutra na Source.ba portalu pogledajte cijeli razgovor sa Elvirom Krehmićem.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

 
1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.