8.3.2019. 9:38
9
"Dodik je rekao Komšiću i Džaferoviću da je veći Bosanac od svih njih. Dodik kontroliše rad Parlamenta i to mu je omogućila SDA"
Za Source.ba portal je govorio politički analitičar i profesor na Filozofskom fakultetu u Sarajevu, Enver Kazaz.

Sa Enverom smo razgovarali o stanju u Kantonu Sarajevu, novoj Vladi KS, te SDA koja je sada opozicija u KS.

Bilo je govora o formiranju vlasti na federalnom i državnom nivou, te smo razgovarali i o ponašanju stranaka unutar Bh. bloka.

Razgovarali smo o SDP-u, načinu na koji žele biti dio vlasti, te peripetijama unutar ove političke stranke.

Bilo je govora o tome da li je Kazaz nezavisni politički analitičar, zašto najčešće kritikuje SDA, te da li je blizak SBB-u ili SDP-u.

Na kraju smo razgovarali o sastanku Dodik - Izetbegović - Čović, te smo ga upitali kako komentariše ovo neko "novo lice" Milorada Dodika.

Uskoro na Source.ba portalu pogledajte cijeli intervju sa Enverom Kazazom.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

 
9
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.