19.3.2019. 14:15
4
"Možda Bakiru fali liderska nadmoć koju je Alija Izetbegović imao, a sin je ne posjeduje"
Za Source.ba portal danas je govorio nekadašnji premijer FBiH i bivši član Stranke demokratske akcije (SDA), Edhem Bičakčić.

Sa Edhemom smo razgovarali o trenutnom stanju unutar njegove nekadašnje partije, kako gleda na ono što se danas dešava u SDA, te koliko se SDA promijenila od vremena kada je on bio član iste, odnosno od vremena kada je predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) bio prvi predsjednik RBiH, r. Alija Izetbegović.

Tokom intervjua je bilo govora o utjecaju politike na Islamsku zajednicu u Bosni i Hercegovini, a također smo našeg sagovornika upitali da li ima pritisaka na rad Islamske zajednice u BiH od strane političkih struktura u ovoj zemlji.

Bičakčića smo upitali šta ga najviše nervira u današnjoj politici, te kako gleda na seriju o Aliji Izetbegoviću koja je snimljena u Turskoj.

Sutra na Source.ba portalu pogledajte cijeli intervju sa Edhemom Bičakčićem, nekadašnjim premijerom Vlade FBiH.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.