22.5.2019. 12:03
0
Kako je Hatari podigao palestinske zastave usred Tel Aviva: Možda je dobro što su Islanđani pokazali da tamo ima druga strana, koja pati
Za Source.ba portal danas je govorio Dejan Kukrić, novinar FTV-a i dugogodišnji član delegacije BiH na Takmičenju za pjesmu Eurovozije.

Sa Dejanom smo razgovarali o ovogodišnjem Eurosongu koji je održan u Tel Avivu, te pobjedničkoj pjesmi koja dolazi iz Holandije.

Bilo je govora o sve većoj promociji prava LGBT osoba na Eurosongu, kao i o potezu benda Hatari sa Islanda čiji su predstavnici podigli zastave Palestine u dvorani u Tel Avivu.

Razgovarali smo o tome zbog čega Bosna i Hercegovina ne učestvuje na ovom takmičenju, te šta gubimo zbog neučešća na istom.

Podsjećanja radi, na 64. Eurosongu koji je ove godine održan u Izraelu pobjedu je odnio holandski pjevač Duncan Laurence sa pjesmom "Arcade".

Uskoro na Source.ba portalu možete pogledati cijeli intervju sa Dejanom Kukrićem.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.