13.6.2019. 13:00
18
"Ja jedva čekam da se sastanem sa mojim Dženanom i svi oni znaju šta to znači. Ako neće oni da riješi ovo, onda hoću ja akobogda"
Vrhovni sud FBiH donio je rješenje u krivičnom predmetu protiv optuženih Ljube i Bekrije Seferovića.

Rješenjem  je djelimično uvažena žalba tužilaca Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, ukinuta presuda Kantonalnog suda u Sarajevu od 16. jula 2018. godine i predmet vraćen prvostepenom sudu na ponovno suđenje.

Podsjećanja radi, u pitanju je suđenje za ubistvo mladića iz Sarajeva Dženana Memića. Porodica Memić već godinama tvrdi da je njihov sin ubijen, da za to postoje brojni dokazi, ali da također nije ubijen od strane osoba kojima se sudilo.

Za Source.ba portal danas je govorio Dženanov otac, Muriz Memić, koji se osvrnuo na odluku Vrhovnog suda FBiH, novo suđenje, te današnje saopćenje Ružice Jukić. U nastavku pogledajte dananšnji razgovor sa Murizom Memićem.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

18
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.