16.4.2020. 17:32
0
Zaronite sa nama u Vrelo Bosne i pogledajte kako su nam labudovi pokušali "ukrasti" kameru
Brojni građani BiH u danima kada se cijela Planeta bori protiv virusa korone i ne mogu baš previše vremena provoditi vani.

Što zbog zabrana, što zbog nekada lošijeg vremena, a što zbog i straha od zaraze virusom, brojni većinu svog vremena provode upravo u svojim domovima.

Kamera Source.ba portala danas je bila na Vrelu Bosne, koje, kako nam se čini, nikada nije bilo čišće. Grubo zvuči, ali čim nema kontakta između čovjeka i prirode, priroda je ta koja je najviše na dobitku.

Bilo je i onih koji su nam željeli "oteti" kameru, bilo je onih koji baš i nisu bili raspoloženi za snimanje, ali sve u svemu, uspjeli smo u svojoj namjeri, ne remeteći im previše njihov mir.

U nastavku pogledajte kakvu smo vam video pričicu spremili i donijeli sa Vrela Bosne u Sarajevu.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Izet Tahirbegović
Montaža: Izet Tahirbegović
Muzika: Yiruma - River Flows In You

 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.