20.8.2020. 14:19
0
"Rade kafane, nargilhane i šoping centri, ali eto, škola ne može da radi. Kao da se samo u školi neko može zaraziti koronavirusom"
Bliži se početak nove školske godine, a u pojedinim dijelovima BiH još uvijek nije odlučeno na koji će se način pohađati škola u vrijeme borbe protiv pandemije koronavirusa.

Tim povodom smo danas razgovarali sa prof. Vedranom Zubićem, profesorom geografije u Gimnaziji "Dobrinja".

On je za Source.ba portal govorio o školovanju u vrijeme pandemije, novoj školskoj godini, problemima sa kojima se svi susrećemo, mogućim rješenjima, ali i nelogičnostima u doba pandemije.

U nastavku poslušajte cijeli razgovor sa njim.

Novinar: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.