4.4.2021. 16:55
0
Jesu li doktori sa KCUS-a, koji su poslali navodno pismo, saučesnici u 'ubijanju ljudi': Nema nikoga na svijetu ko ljekara može natjerati da nešto uradi!
Za Source.ba portal danas je govorio dr. Dragan Stevanović, a na temu navodnog anonimnog pisma sa KCUS-a koje se pojavilo u javnosti.

Pitali smo ga da nam prokomentariše navode iz pisma, kakva on saznanja ima od kolega sa KCUS-a, te ako je ovo pismo tačno - šta i kako dalje.

Također smo ga upitali da li su doktori i uposlenici KCUS-a, koji su navodno poslali ovo pismo, također saučesnici u ubijanju ljudi, ukoliko su sami svjesni da respiratori nisu validni i da ne rade kako bi trebali da rade (kako je navedeno u pismu), a i dalje spajaju bolesnike na iste. Naravno, sve je još uvijek u fazi hipotetske priče, s obzirom da još ništa nije utvrđeno.

U nastavku poslušajte cijeli razgovor sa Draganom Stevanovićem.

Novinar: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.