18.10.2021. 12:07
1
"Dodik sve nas gleda kao da je on nama gospodar, a da smo mi njemu neka prćija. Šteta što je platio harmonikaša, kad već ima Milana Tegeltiju"
Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas je u svoj kabinet u zgradu Predsjedništva BiH u Sarajevu doveo harmonikaša, kako je ranije i najavio.

Sjednica Predsjedništva BiH trebala je početi u 11 sati, a veselom raspoloženju Dodik, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa u Vijeću ministara Staša Košarac i članovi Kabineta člana Predsjedništva pjevali su poznate hitove, među kojima su i "Srpkinja je mene majka rodila", "Romanija"...

- Već dugo se pjesme sa ljepšom temom nisu čule u Sarajevu. Prolaznici pored zgrade Predsjedništva zastanu da uživaju u muzici - objavljeno je na Twitter stranici SNSD-a.

Inače, jednu od pjesama koju je Dodik danas pjevao u Predsjedništvu BiH, a koja nosi naziv "Srpkinja je mene majka rodila" pjeva folk pjevačica Indira Radić.

"Srpkinja je mene majka rodila, sve da volim ona me učila. Sa vjerom u Boga majka rađala, pa mi duša kao nebo velika", kaže refren ove pjesme.

Treba, također, dodati da je harmonikaš, kojeg je Dodik danas doveo u Predsjedništvo BiH, stigao i otišao službenim automobilom, kojeg su kupili bh. građani.

Cijeli današnji cirkus i novi Dodikov folklor za Source.ba portal danas je prokomentarisao poslanik u NSRS, Nebojša Vukanović. U nastavku poslušajte cijeli razgovor sa njim.

Novinar: Haris Ahbabović

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.