26.11.2021. 8:57
0
Pfizer pokrenuo kampanju cijepljenja u videoigri GTA Online
Pfizer je u Brazilu započeo kampanju Vacina In Game u pokušaju da potakne mlade na cijepljenje.

Kompanija je kreirala misiju u videoigri Cidade Alta, najvećem i najgledanijem GTA V RP poslužitelju u Latinskoj Americi. Igrači su u toj misiji morali doći do centra za cijepljenje, a nakon obavljenog cijepljenja lik u videoigri bi dobio oznaku na ruci koja je u principu potvrda o cijepljenju, prenosi Index.hr. 


Inače, na ovakvim neslužbenim serverima za PC verziju igre GTA Online igrači imaju kontrolu nad pravilima igre te mogu igrati uloge kakve nisu dostupne na službenim Rockstarovim serverima. Cidade Alta, primjerice, omogućuje korisniku da oponaša elemente stvarnog života.


Pfizer je u ovu kampanju uključio i brojne brazilske streamere. Inače, ovaj potez je dio programa "Vacina. Tomar para Retomar" u sklopu kojega su likovi igrača koji su cijepljeni u stvarnom životu dobili dodatnu zaštitu u igri.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.