30.6.2016. 11:55
0
Windows 10 Anniversary Update stiže u avgustu
Kompanija Microsoft nije uspjela da sačuva u tajnosti dolazak Windows 10 Anniversary Updatea. Prve informacije su se pojavile u utorak, a onda nije preostalo ništa drugo nego da zvanično potvrde tačan datum.
Iz Microsofta je saopšteno da će nadogradnja biti dostupna od 2. avgusta, kao i da će je postojeći korisnici operativnog sistema Windows 10 dobiti potpuno besplatno, tako da neće morati da plate za nove mogućnosti koje nadogradnja Anniversary donosi, kao što je šira biometrijska sigurnost i podrška olovke, efikasniji Edge browser s ekstenzijama, "pametniji" asistent Cortana i ujedinjenje Windows i Xbox online prodavnica. 

Istina, korisnici će se morati da se nose sa više promotivnih aplikacija, ali je to ipak mala cijena za ono što će dobiti potpuno besplatno.

(Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.