27.10.2022. 22:15
0
Musk: Twitter sam kupio da pomognem čovječanstvu
Američki milijarder i osnivač SpaceX-a Elon Musk oglasio se na Twitteru gdje je potvrdio da je kupio jednu od najpopularnijih društvenih mreža.

On se oglasio na Twitteru gdje se obratio oglašivačima. Očekuje se da će sutra i službenu preuzeti kompanije koju je kupio za 44 milijarde dolara.

- Dragi oglašivači na Twitteru, želio sam se lično obratiti kako bih podijelio svoju motivaciju za kupovinu Twittera. Bilo je mnogo spekulacija o tome zašto sam kupio Twitter i šta mislim o reklamiranju. Većina toga je pogrešno - napisao je Mask.

On je istakao kako je razlog za kupovinu Twittera taj što je za budućnost civilizacije važno imati zajednički digitalni gradski trg, gdje se o širokom rasponu uvjerenja može raspravljati na zdrav način, bez pribjegavanja nasilju.

Musk je istakao kako ne kupuje Twitter da bi zaradio više novca, nego da bi pokušao pomoći čovječanstvu, koje, kako navodi jako voli. 

- Osim poštovanja zakona zemlje, naša platforma mora biti topla i gostoljubiva za sve, gdje možete odabrati željeno iskustvo prema svojim željama, baš kao što možete izabrati, na primjer, gledati filmove ili igrati videoigre za sve generacije. U osnovi, Twitter teži biti najcjenjenija platforma za oglašavanje na svijetu koja jača vaš brend i razvija vašu kompaniju - poručio je Musk.


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.