30.6.2017. 8:08
0
U Bosni i Hercegovini pretežno vedro vrijeme
U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno vedro vrijeme.

Temperature zraka u 08.00 sati: Bjelašnica 11; Ivan-sedlo 18; Jajce, Sokolac 20; Banja Luka, Sanski Most, Srebrenica, Tuzla, Zenica, Zvornik 21; Livno, Prijedor 22; Bijeljina, Doboj 23; Bihać, Bugojno, Gradačac, Sarajevo, Trebinje 24; Mostar 25; Neum 26 i Stolac 29 stepeni.

Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 940 hPa, za 2 hPa je niži od normalnog i lagano raste.

Danas će u BiH preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Krajem dana ili u večernjim satima kiša se očekuju u Krajini, a u noći sa petka na subotu u većem dijelu zemlje. Vjetar, slab do umjeren, južni i jugozapadni. Dnevne temperatura od 29 do 35 stepeni.

U Sarajevu će biti sunčano. Dnevna temperatura oko 31 stepen, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.