6.9.2017. 15:58
0
U BiH sutra pretežno oblačno sa kišom
U Bosni i Hercegovini sutra će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Kiša i pljuskovi prijepodne se očekuju u Krajini, zapadnim i sjevernim područjima Bosne, a u drugoj polovini dana i u ostalim područjima Bosne će biti lokalnih pljuskova i grmljavine.

Vjetar slab do umjerene jačine, u većem dijelu BiH jugo. U sjevernim područjima vjetar sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 7 i 13 stepeni, a na jugu BiH od 13 do 17. Najviša dnevna temperatura većinom će se kretati između 20 i 26, a na jugu do 28 stepeni. 

U Sarajevu će prijepodne biti umjereno, a u drugoj polovini dana pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne na području grada su mogući kratkotrajni pljuskovi. Najniža jutarnja temperatura zraka iznosit će oko 9, a najviša dnevna temperatura zraka oko 24 stepena.

Danas je u Bosni prijepodne bilo sunčano. U drugoj polovini dana umjereno se naoblačilo. U Hercegovini je bilo sunčano. 

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 8, Ivan-sedlo i Sokolac 20, Sarajevo i Srebrenica 23, Bugojno i Livno 25, Bijeljina, Gradačac, Jajce, Trebinje, Tuzla i Zvornik 26, Doboj, Drvar, Neum i Stolac 27, Banja Luka, Grude i Sanski Most 28, Bihać i Mostar 29 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.